preskoči na sadržaj

Osnovna škola dr.Vinka Žganca Vratišinec

Login
Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Anketa
Koliko vremena prosječno na dan koristite računalo?

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
VAŽNO vezano za COVID-19
Autor: Tatjana Vugrinec, 22. 10. 2020.

Poštovani roditelji i učenici!

Obzirom da je došlo do pogoršanja epidemiološke situacije u Međimurju, apeliramo na ozbiljno i odgovorno ponašanje s vaše strane kako bismo uspjeli čim duže zadržati povoljnu epidemiološku situaciju u našoj školi i time osigurati neometano održavanje nastave. Pošto smo primijetili da u školu dolaze učenici sa simptomima prehlade još jednom ponavljamo da u školu ne šaljete djecu ako:

  1. IMAJU SIMPTOME ZARAZNE BOLESTI (povišena tjelesna temperatura, kašalj, respiratorne smetnje, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolju, proljev, povraćanje)
  2. IMAJU IZREČENU MJERU SAMOIZOLACIJE  - obavezno javiti u školu!
  3. IMAJU SAZNANJA DA JE UČENIK ZARAŽEN S COVID-19 – obavezno javiti u školu!

Također zbog mjere opreza ponovno se uvodi obavezno nošenje zaštitnih maski u 6. i 8. razred, pošto su nam to razredni odjeli s najviše učenika.

Još jednom naglašavamo i apeliramo na odgovorno ponašanje svih učenika i roditelja, kao i lokalne zajednice u svrhu zaštite zdravlja i života svih nas – okupljanja (rođendane, proslave, izvannastavne aktivnosti) gdje se okuplja više učenika naše škole izbjegavajte, naglašavajte učenicima da se čim manje okupljaju prije/poslije škole, neka obavezno nose zaštitne maske i redovito peru/dezinficiraju ruke. Svima nam je u interesu čim duže održavati nastavu prema A modelu (u školi). Ukoliko u tome ne uspijemo biti ćemo primorani prijeći na online nastavu (djelomično ili u potpunosti).

Apeliramo na pravovremeno i točno obavještavanje škole na možebitnu zarazu ili potvrđenu zarazu virusom COVID-19. Odgovornost i informiranost točnim informacijama ključna je za sprječavanje širenja zaraze stoga vas još jednom pozivamo na odgovorno ponašanje!


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju