preskoči na sadržaj

Osnovna škola dr.Vinka Žganca Vratišinec

Login
Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Anketa
Koliko vremena prosječno na dan koristite računalo?

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Božićna čestitka
Autor: Lidija Kovačić Faić, 21. 12. 2016.


U petak, 16.prosinca 2016. održana je božićno-novogodišnja priredba. Nastupali su mali i veliki zbor voditelja učitelja glazbene kulture Stjepana Horvata, mali folklor voditeljice učiteljice razredne nastave Marijane Škvorc, učenici nižih razreda sa recitacijama i scenskim igrama... Program je kroz međunarodni dnevnik i leteće reporterer vodila dramska skupina voditeljice učiteljice geografije Martine Kuretić Sedlar. U fotogaleriji možete vidjeti što su sve učenici zajedno sa svojim učiteljima marljivo pripremali....

Priredba je završila čestitkom ravnatelja naše škole g.Željka Mačeka...

Blagdani su potrebni ,oni oplemenjuju i zbližavaju ljude. Čestitke i čestitanja, opraštanja  pokazuju našu ljubav i pažnju prema bližnjima. Najvažnije  je  da sve bude iskreno i iz srca, a ne samo vanjski sjaj i glamur . Poštovani roditelji, učitelji, djedovi i bake  dužni smo naše učenike ,našu djecu,   uputiti prema stvarnim vrijednostima. To će im biti najvrednija i najbolja čestitka. Zato Vas pozivam da nastavimo zajedno graditi povjerenje i razumijevanje u ostvarivanju ovih ciljeva. Zajednički rad  u projektima , radionicama ,izvannastavnim aktivnostima omogućava da očvrsnu veze između  učenika, roditelja i učitelja. Razvijajmo osjećaj zajedništva . Tako se pružaju velike mogućnosti da djeca izraze svoje osjećaje, stvaralačke  sposobnosti, maštu i smisao za lijepo i dobro. Zaista ima mnogo oblika i mogućnosti da se osmisli zajednički rad  svih generacija , pripomažu mame i tate ,djedovi i bake, spajaju se tradicionalni i moderni običaji. Sva ta predblagdanska živost stvara vedru i opuštenu atmosferu i daje mogućnost jačeg odgojnog djelovanja i osjećaj zajedništva . Doba došašća je  vrijeme  kad se naglašava ljubav prema bližnjemu , milosrđe prema onima koji su potrebiti , potreba da se nečega odreknemo i tako izgrađujemo u sebi svoju duhovnu  snagu.

Drage  kolegice i kolege , dragi učenici, roditelji i svi žitelji općine Vratišinec pozivam vas na aktivnu suradnju, da u svoju školu , u naš drugi dom ugradimo razumijevanje ,toleranciju , rad , toplinu  svog srca,zajedništvo. Onda ćemo u nju rado svraćati i u njoj se lijepo i ugodno osjećati. Iskoristio bi ovu priliku i pohvalio općinsko čelništvo na suradnji, razumijevanju i potpori... našeg načelnika gospodina Zdravka Mlinarića, njegovu zamjenicu gđu Milenu Granatir, predsjednika općinskog vijeća gospodina Antuna Bukovca, sve  vijećnike Općine Vratišinec , našeg župnika Pavla Mesarića kao i sve Vas . I u tom duhu htio bi Vam uputiti iskrenu čestitku . Neka se Božić dogodi u Vašem srcu ,darujte što na dar primite, ljubav ,jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima. Sretan i blagoslovljen Božić, neka vam Nova 2017.godina bude ispunjena srećom, zadovoljstvom i zdravljem. Želim vam puno uspjeha u osobnom,obiteljskom i poslovnom životu.

 

                                                                         

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju